3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bozbey'e kadınlardan tam destek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim gezileri kapsamında yaptığı mahalle gezileri ve site toplantılarında kadınların ilgisiyle karşılaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatı Kadın Kollarının düzenlediği bir toplantı ile Işıktepe Mahallesi’nde oturan kadınlarla bir araya gelen Bozbey, kadınların gözünden dile getirilen sorunları ve talepleri dinledi.

Bozbey’e özellikle de çocuklara yönelik eğitim, sağlık ve oyun alanları konusundaki çalışmaları için teşekkür eden Işıktepeli kadınlar, sağlık ocaklarının geleceği ile ilgili ve ulaşımla ilgili sıkıntılarını da dile getirdiler.

Hükümetin sağlık alanında yaptığı düzenlemelerin ardından üniversiteye bağlı hizmet veren sağlık ocaklarında vatandaşların katkı payı vermek durumunda kaldıklarını belirten Bozbey, “Biz vatandaşlarımız para vermeden, bedelsiz sağlık hizmeti alabilsinler diye 9 sağlık merkezimizi İl Sağlık Müdürlüğü’ne devrettik. Bu merkezlerde İl Sağlık Müdürlüğü hizmet vermeye başlayacak ve bu hizmet başladığında vatandaşlarımız birinci basamak sağlık hizmetlerinden bedelsiz yararlanabilecekler” dedi.

Ulaşım konusunda Büyükşehir Belediyesi’nin yetkili olduğunu, bu sıkıntıları çözmenin tek yolunun da seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sena Kaleli’yi desteklemekten geçtiğini kaydeden Bozbey, toplantının ardından kendisine yoğun sevgi gösteren çocuklara da top armağan etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 11:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?