3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bozbey'in esnaf ziyaretleri

Seçim gezilerine devam eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Beşevler Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Onur Öymen, CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Nihat Irkörücü, İl Başkanı Gürhan Akdoğan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sena Kaleli ile meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyarette, sanayi sitesinde bulunan imalathane, tamirci ve işletmeleri tek tek gezen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, esnafın büyük ilgisiyle karşılaştı.

Krizin etkisiyle satışların gerilediğini belirten esnafa, ellerinden gelen kolaylık ve desteği sağlayacaklarının sözünü veren Bozbey, “Sizlerden aldığımız güç ile bundan sonra bir adım ileriye gideceğiz. Bildiğiniz gibi sanayi sitemizde tapu meselesini neredeyse tamamen hallettik. Diğer hizmetler için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öymen de, Nilüfer’deki belediyecilik anlayışının Türkiye’ye örnek bir model olduğunu belirterek, “Nilüfer’deki anlayışı tüm Türkiye’ye yaymamız lazım” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?