3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

BSMMMO'dan teröre kınama

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Bursa Şubesi düzenlediği toplantıyla terör saldırılarını kınadı. 

Çok sayıda üyenin katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. BSMMMO Bursa Şubesi Başkanı Ebubekir Şimşek, birtakım ülkelerin uyguladığı politikalarla meseleleri derinleştirdiğini belirterek, "Bu güçler Türkiye'nin birlik ve beraberliğini ne yaparlarsa yapsınlar yok edemeyecekler. Dün olduğu gibi bugünde vatanımızın birlik ve beraberliğine kastedenler başarılı olamayacak. Millet olarak yapılan saldırılardan dolayı çok üzgünüz. Her türlü terör olayını şiddetle kınıyoruz. Alınabilecek tüm radikal kararları destekliyoruz. Mecliste kabul edilen teskereyi memnuniyetle karşıladık. Şimdi tek yürek ve tek bilek olarak hainlere gereken mesajı vermeliyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır" dedi. 

Şimşek, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Alt Komisyonu'nda kabul edilen 'Ermeni yasa tasarısı'nı da kınadıklarını sözlerine ekledi. 

Ayrıca Şimşek, tüm üyeleri sağ duyuya davet edereken, her yıl geleneksel olarak yaptıkları Cumhuriyet yemeğini de başka tarihe ertelediklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 15:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?