2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

BTP Lideri Baş Bursa'da

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Her gün ülkemiz bir şehit veriyor. Bu terörün tamamen kalkması lazım. Bu ancak BTP ile olacaktır" dedi.


Fomara Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mitingte konuşan BTP lideri Haydar Baş, terör meselesinin Türkiye'yi yıprattığını kaydederek, terörün ancak sınır ötesi hareketle durulabileceğini öne sürdü. Baş, BTP programının en üstünde terörü durdurmak olduğunu dile getirdi. Baş, "22 Temmuz seçiminin sonucu ülke kaderini değiştirecektir. Her gün ülkemiz bir şehit veriyor. Bu terörün tamamen kalkması lazım. Bu ancak BTP ile olacaktır. Terörün bitmesini istiyorsak sınır ötesi şart. Allah'ın izni ile terör olgusunu ülkemizden atacağız. Güneydoğu'ya gerekli yatırımları yapacağız. Oradaki kardeşlerimize iş ve aş vereceğiz. Sanayisini ve tarımını geliştereceğiz. Ben buna hazırım, siz hazır mısınız" dedi.


Diğer siyasi partilerin ülkeyi yönetecekleri bir milli modelleri olmadığını iddia eden Baş, kendi hazırladığı 'Milli Ekonomi Modeli'nin Türkiye'yi kalkındıracağını savundu. Ulusal ve ulusalararası yetkililer tarafından kabul gördüğünü söylediği Milli Ekonomi Modeli'nin ülkeye getirileri anlatan Baş, "İktidara geldiğimizde bu modeli işleme koyacağız. AB yetkilileri tarafından olumlu karşılanan bu model ile Türkiye kalkınacaktır. Çinlisi, Asyalısı, Avrupalısı bu model ile ülkemize çalışmaya gelecek.
İktidara geldiğimizde asgari ücret 2 bin YTL ve ev hanımlarına aylık maaşı 500 YTL olacak. 15 bin YTL doğum ikramiyesi ile 250 YTL çocuklara aylık maaş verilecektir. Bunların nasıl olacağı Milli Ekonomi Modeli'nde mevcuttur. Milli Ekonomi Modeli, Türkiye'de ve dünyada kabul görmüş bir siyasal projedir. Noter tarafından onaylattığım bu vaatler iktidara geldiğim zaman yürürlüğe girecektir" ifadelerini kulladı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2007 Pazar 02:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?