5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bu cenaze yürekleri yaktı

Bursa’da bir travestinin evinde bıçaklanarak öldürülen 2 gençten diğerinin de kimliği belli oldu. Dün, İntizam Mahallesi’nde travestilere ait olduğu bildirilen 2 katlı evin önünde kanlar içinde bulunan mobilya döşemecisi Hakan Kaçan (24), İnegöl’ün Alanyurt Beldesi’nde bugün toprağa verildi.

Olay yerinde yaralı olarak bulunup, kaldırıldığı hastanede ölen diğer gencin ise, İnegöl’de mobilyacılık yapan Ergün Bağyaz (21) olduğu belirlendi. Eğlenmek için gittikleri ’Defne’ takma adlı travesti Selçuk Y.’nin evinde bıçaklanarak öldürülen gençlerin aileleri sinir krizleri geçirdi.

Deydinler Yolu üzerindeki mezarlığa defnedilen Hakan Kaçan’ın cenazesinde yakınları göz yaşlarına boğuldu. Halen Bursa Adli Tıp Kurumu’nda olan Ergün Bağyaz’ın cenazesinin ise yarın ilçede toprağa verileceği öğrenildi.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan Selçuk Y., bıçağı kullandığı iddia edilen İlkcan E. , yaralıları sokağa taşımasında yardımcı olan Tufan S., suç aletini sakladığı öne sürülen U.E. ve kendilerine yataklık ettikleri iddia edilen M.Y. ve M.K.’nin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 20:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?