6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bu da fanatik balık!

YEŞİL BEYAZ FANATİK DEV BALIK

Bandırma açıklarında yakalanan 150 kilogramlık dev orkinos balığı, satılmak için getirildiği Bursa'daki bir restoran sahipleri tarafından yeşil beyazlı renklere boyanarak sergileniyor.

Şampiyonluğa koşan Bursaspor'un renkleriyle süslenmiş dev balığı görenler şaşkınlığını gizleyemezken, işyeri sahipleri Gençlerbirliği galibiyeti sonrası şampiyonluğun en büyük adayı olan Bursasporlu futbolculara balığı kendi elleriyle ikram edeceklerini söylediler.

Merkez Nilüfer ilçesindeki Kocamanlar Balıkçılık çalışanları Bursaspor'a olan sevdalarını dev orkinos balığını yeşil beyaz süsleyerek gösterdiler. Bursaspor'un renklerini taşıyan balığı gören fanatikler ise işyerine akın ettiler. İşyeri sahibi Ömer Kocaman, dev balığın dün gece yakalanıp Bursa'ya getirildiğini belirterek, "Gönlümüzde yeşil beyaz sevda var. Biz bu yola baş koyduk. Onun için balığı da yeşil beyazlı renklerle süsledik. Hayli ilgi çekiyor. Taraftarlar bunu nasıl yaptığımızı soruyorlar. Balığı

galibiyet sonrası futbolculara ikram edeceğiz" dedi.

İşyeri sahipleri dev balığın ağzına Gençlerbirliği'nin renklerini simgeleyen kırmızı siyahta küçük bir balığı bırakarak, "Yarınki avımız Gençlerbirliği olacak. Şampiyonluk aşkına 3 puan alacağız" dediler.

YEŞİL BEYAZ FANATİK DEV BALIK
YEŞİL BEYAZ FANATİK DEV BALIK
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 16:07:01
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 17:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fikret balıkçılık IP: 212.253.56.xxx Tarih : 11.04.2010 10:53:19

HELAL OLSUN SİZE KOCAMANLAR BALIKÇILIK SAHİPLERİ BÜYÜK BALIKÇISINIZ TEBRİK EDİYORUM SİZİ ;)