4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bu rapor Bursa'ya yol gösterecek

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi yöneticileri, hazırladıkları imar çalıştayı sonuç raporunu siyasi partilerin il başkanlıklarına veriyor.

Sonuç raporunun incelenmesi ve gerekli çalışmaların bir an evvel yapılması için siyasi iradenin vakit kaybetmeden harekete geçmesi gerektiğini belirten HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ufuk Ay, Bursa’daki siyasi partilerin hepsini ziyaret ederek Çalıştay Sonuç Raporu’nu teslim edeceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret eden HKMO yöneticileri, daha yaşanılabilir bir Bursa için raporun dikkate alınmasını istedi. Oda olarak uzun yıllar Bursa’nın meseleleri üzerine çalıştıklarını söyleyen HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ufuk Ay, Bursa’nın hem sorunlarını hem de çözüm yollarını içeren sonuç raporu kitapçığının önemli bir kaynak teşkil edeceğinin altını çizdi.

Daha önce çıkarttıkları Bursa raporunun ilgi ile karşılandığını, o kitapçıkta da birçok meseleye dikkat çektiklerini dile getiren Ay, geçen dönem düzenledikleri imar çalıştayında ele alınan meselelerin çözüm yollarını de içeren raporun Bursa adına önemli yankılar uyandıracağını kaydetti

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 11:44:01
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 15:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?