6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bu uyarıya dikkat!

Kendilerini Bursagaz personeli olarak tanıtan bazı kişilerin kapıdan doğalgaz faturası tahsilatı yaptığını belirten yetkililer, bu kişilerin dolandırıcı olduğunu ödeme noktaları haricinde ödeme yapılmaması gerektiğini bildirdiler.

Bursagaz, doğalgaz kullanan müşterilerinden kapı kapı dolaşarak doğalgaz fatura parası toplamaya çalışan dolandırıcılara karşı Bursalıları uyardı. Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Osman Kipoğlu, bazı Bursagaz müşterilerinden “Bursagaz’dan geliyoruz, doğalgaz faturasını peşin alıyoruz diyerek sahtekarlık yapmaya çalışıyorlar” şikayetleri aldıklarını belirterek, Bursagaz olarak kapıdan kesinlikle doğalgaz faturası tahsilatı yapmadıklarını vurguladı.

Dolandırıcılarla ilgili olarak müşterilerinden de dikkat ve duyarlılık beklediklerini söyleyen Kipoğlu, "Yetkisiz tahsilat bürolarında yapılan ödemeler de geçersizdir. Mali anlamda bir geçerliliği olmayan tahsilat fişleri yüzünden bazı tatsız olaylar yaşanmıştır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ödemelerini Bursagaz Müşteri Merkezleri, Bursagaz Tahsilat Büroları, PTT şubeleri ve banka şubelerine yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 10:12:00
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 17:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?