1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bukart sahiplerine uyarı

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği AŞ. (BURULAŞ) ilçelerde BuKart kullananların vize işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Şehreküstü İstasyonu'ndan sonraki ilk bürosunu Gemlik'e açtı.
 
Burulaş Genel Müdür Ali Kaya, Şirin Plaza'da hizmete açılan büronun Gemlik'teki BuKart sahiplerinin Bursa'ya gelmeden vize işlemlerini ilçelerinden halledebileceklerini söyledi. Kaya, Gemlik Kişiselleştirme ve Vize Bürosu'nun pazar günü hariç 08.00 ila 17.00 saatleri arasında hizmet vereceğini bildirdi.
 
Burulaş Kişiselleştirme Büroları'nın diğer ilçelerde de açılacağını belirten Kaya, indirimli ve ücretsiz BuKart sahiplerinin aynı haktan 2007 yılında yararlanabilmeleri için 31 Aralık Pazar gününden önce vizelerini yaptırmaları gerektiğini belirtti.
 
Öğrenciler için 10 YTL, diğer kart sahipleri için 15 YTL'ye yapılan vize işlemler için şu evraklar gerekiyor: 

Öğrenci: Yeni dönem öğrenci belgesi, 

Öğretmen: Son aya ait maaş bordrosu veya görev yeri belgesi ya da M.E.B. personel kimlik kartı,
 
Yaşlı: Nüfus Cüzdanı fotokopisi, 

65 Yaş Üstü(2022 sayılı kanuna göre): Banka Maaş Defter Fotokopisi, 

Engelli: Rapor ya da engelli kart fotokopileri, 

Emniyet - zabıta - posta görevlileri: Görev yeri belgesi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 12:47:06
Güncelleme :13 Aralık 2006 Çarşamba 12:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent Yılmaz IP: 62.248.39.xxx Tarih : 14.12.2006 15:17:39
Böyle medyaya çıkıp güzel-güzel pozlar veriyorlar ama, belediye konservatuarından okuyan öğrencileri öğrenci olarak saymayıp, onlara öğrenci bukartı vermiyorlar. Belediye Konservatuarında okuyanlar ya öğrenci değil, yada öğrenci ama yetkililere göre öğrenci değil. Milli eğitim Bakanlığına Bağlı olmamasını bahane olarak gösteren yetkililer. Üç beş öğrencinin indirimli gitmesine tahammül edemiyor..Bu arada Türkiye'de en pahalı ulaşım Bursa'da Gurur duymak lazım bununla...Saygılar..