3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bunu yapan insan olamaz!

Bursa'da hamile olan annesi sağlık ocağına, babası da işe gittiği sırada evinin önünden kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğunun cesedi bulundu.

Vücudunda ve genital bölgesinde falçatayla kesi izleri bulunan çocuğun mezarlık civarında hayvanlar tarafından da parçalanan cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, babası ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi Gedik Sokak 42 numarada oturan Kerem (38) ve Halime Şenol (28) çiftinin kızları Aleyna, 1,5 aylık hamile annesinin sağlık ocağına, babasının da boya işleri için Mudanya'ya gitmesi üzerine yengesi Semra Şenol'a teslim edildi. Bitlis doğumlu olan, kırmızı şort ve turuncu tişört giyen küçük kız evin önünde oynarken esrarengiz bir şekilde kayboldu. Sabah saatlerinde kaybolan yeğenini arayan Semra Şenol, evin yakınlarında çevre yolunun yanındaki çalılık alanda küçük kızın cesedini buldu. Vücudunda kesi izleri bulunan ve cesedi hayvanlar tarafından parçalanan minik Aleyna, her türlü ihtimale karşı hastaneye kaldırıldı ancak küçük kızın öldüğü belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, baba Kerem Şenol'u ifadesine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Küçük Aleyna'nın yüzünde, sırt, göğüs ve karnında sürtünme tarzı yer yer kabuklu sıyrıklar, karnında ve belinde çok sayıda kesici alet yarası bulunduğu tespit edildi. Ayrıca ilk doktor incelemesine göre, sol kulağında kesikler, genital bölgede kesik ve yırtıklar bulunduğu öğrenildi.

Küçük kızın cesedi kesin ölüm sebebi ve cinsel saldırı olup olmadığının tespiti için  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği, bölgedeki tinerci ve balicilerin araştırıldığı bildirildi. Küçük kızın cansız bedenini hastaneden Adli Tıp Kurumu'na getiren yakınları da olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 17:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selen CAN IP: 88.246.106.xxx Tarih : 25.07.2009 02:36:24

bunu yapan insan olamaz  Bir Bursalı olarak dışarı çıkmaya korkuyorum MİLLET MANYAK OLMUŞ!!!