6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

BURBAK kalitesini arttırıyor

BURBAK KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otoparklar ve şehir içi parklanmalardan sorumlu iştiraki BURBAK’ın dayanışma toplantısında personelin meseleleri tartışıldı.

BURBAK personelinin kaynaşması ve dayanışması hedefiyle her ay geleneksel olarak düzenlenen toplantıların Haziran ayı buluşması, Merinos Göl Kafe’de gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Mehmet Semih Pala ve Levet Fidansoy ile BURBAK yönetim ve denetim kurulları üyelerinin de katıldığı toplantıda, BURBAK’ın 170 personeli hazır bulundu. Şirket içi birlik, beraberlik ve motivasyonu güçlendirilen toplantıda personelin sıkıntıları, yolların durumu ve vatandaşların beklentileri gibi konular değerlendirildi. BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin, kalifiye ve tecrübeli personeliyle BURBAK’ın hem Bursa’da yaşayan vatandaşlardan, hem de turistlerden teşekkür aldığını söyledi. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şahin, “Bursa adına herkesten bize yardımcı olmalarını bekliyoruz. BURBAK olarak bizler, eğitimli personelimizle vatandaşa en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Toplantıda, haziran ayında çocuk sahibi olan, evlenen personel ile ayın başarılı elemanı ve ayın şanslı elemanına altın hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 14:51:00
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 15:01:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?