4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

BURFEM'den Arnavut böreği partisi

Bursa Folklor Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü (BURFEM), Rumeli mutfağının vazgeçilmezlerinde Arnavut böreği partisi düzenleyerek belediye başkan adaylarını bir araya getirdi.

Osmangazi Selamet Mahallesi hizmet binasındaki programa AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, Osmangazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar, BUTİVAK Başkanı Yakup Altunöz, RUMELİSİAD Başkan Yardımcısı Naci Şahin, Rahmi Yaran, Yönetim kurulu üyeleri, Bayram Vardar, Nagip Vardar, Emir Cemal Beşkardeş, Ömer Kumova ile belediye meclis üyeleri ve BURFEM'de eğitim gören gençlerin aileleri katıldı.

BURFEM Genel Sekreteri Adem Serbest, yaptığı açılış konuşmasında, merkez hakkında konuklarına bilgiler verdi. BURFEM'in 2007 yılında kurulmasına rağmen, halkoyunları, tiyatro, gitar kursu branşlarında bugüne kadar 500 öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sanatın çeşitli dallarında yetenekli oldukları alanlarda sosyal bir kişilik kazandırmayı hedeflediklerini belirten Adem Serbest, bu konuda Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'ye gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise Recep Altepe'nin Osmangazi'yi Türkiye'nin sınırlarına taşıdığını söyledi. Kendisinin göreve gelmesi halinde Osmangazi'yi zirveye taşıyacaklarını söyleyen Dündar, Bursalıların her şeyin en iyi layık olduğunu ifade etti.

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe'de kültürel, sosyal ve sportif faaliyetleri desteklediklerini söyledi. Altepe, gençlik, spor ve kültür merkezlerinin Bursa'nın her köşesine yaymayı hedeflediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 17:11:03
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 17:13:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?