1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bürokratlar ve meclis üyeleri maç yaptı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk'ün doğumunun 125. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Gençlik ve Spor Şenliği'ne katılan sporcuları final heyecanı sardı. 

2 bin 500 sporcunun plaj voleybolu, kum futbolu, sokak basketbolu, oryantring (yön bulma), satranç, badminton, bocce ve halı saha futbolu olmak üzere toplam 8 branşta mücadele ettiği şenlikte heyecan final öncesinde doruğa ulaştı. 

3 Haziran Cumartesi günü sona erecek olan şenlikte meclis üyeleri ile bürokratlar bu yıl da gösteri maçında karşı karşıya geldi. BURFAŞ'ın meclis üyelerinden oluşan yönetim kurulu üyeleri ile Osmangazi Belediyesi'nin bürokrat ve meclis üyelerinden kurulu takımların karşı karşıya geldiği karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kaptanlığını yaptığı Osmangazi Belediyesi, BURFAŞ karşısında uzun süre farklı önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında yediği üst üste gollerle galibiyeti koruyamadı. 

BURFAŞ Genel Müdürü Abdurrahman Tığ ile meclis üyesi Süleyman Taşar, attıkları 4'er golle takımlarını mağlubiyetten kurtardı. 

Osmangazi Belediyesi'nin gollerini ise Recep Altepe, Ali Ademoğlu ve Tahsin Kara attı. 9-9 sona eren karşılaşma sonrasında her iki takım birlikte timsah yürüyüşü yaparak, dostluk mesajı verdi. 

Kum futbolunda AK Parti yönetim kurulu üyeleri, plaj voleybolunda ise Yıldırım Belediyesi meclis üyeleri karşı karşıya geldi. 

Kıran kırana geçen karşılaşmalar sonrasında BURFAŞ Genel Müdürü Abdurrahman Tığ, gösteri maçında mücadele eden meclis üyesi ve bürokratlara Atatürk'ün 125. doğum yılı anısına bastırılan tişörtlerden hediye etti.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 15:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?