5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursa: Yeni Emniyet Müdürü Çapkın göreve başladı

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Adana’dan Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Çapkın, hizmet bayrağını zirveye taşımak için çalışacaklarını belirterek, polisin sürekli vatandaşın yanında olacağını söyledi.

Hüseyin Çapkın, sabahın erken saatlerinde geldiği Fomara’daki Emniyet Müdürlüğü binasında çevik kuvvet tören mangası tarafından karşılandı. Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin hazır bulunduğu karşılama töreninde Çapkın’ın tören mangasındaki çevik kuvvetin polis memurlarıyla tek tek selamlaştı. Emniyet Müdürlüğü’ne girişinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Hüseyin Çapkın, Bursa halkına fedakarca, dürüstçe, hevesle, gayretle hizmet götüreceklerini ifade etti.

Hizmet bayrağını daha ileriye götürmek için çalışacağını belirten Çapkın, "Biz halka hizmet için buradayız. Halkımız polise güvensin, polise görevinde yardımcı olsun. Başları ağrıdığında polise başvursun. Kapımız her an vatandaşlara açık, biz onların emrindeyiz. Vatandaşlarımızın dertlerini çözmek için gayret gösterip çalışacağız. Bizim görevimiz bu, devlet bizi bunun için istihdam ediyor" dedi.

Karşılama töreninin ardından makamında gazetecileri kabul eden Çapkın, "Halkımızdan polisi sevmelerini istiyoruz. En ufak bir sıkıntı olduğunda 154 ve 155 polis hattı vatandaşın emrinde, kimseden de kimliğiyle ilgili bilgi istenmiyor. Polis medya ilişkilerinin de daha iyi seviyeye taşınması için kamu görevi yapan gazetecilere her konuda yardımcı olacağız" diye konuştu.

Çapkın daha sonra brifing salonunda müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BURSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 13:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?