3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursa 2 fuara evsahipliği yapacak

Bursa'da 19-22 Mart tarihleri arasında düzenlenecek "21. Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi" ile "4. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" için geri sayım başladı.

6 ayrı salonda 14 ülkeden 300'e yakın firma ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek fuar öncesi basın mensuplarına bilgi veren TÜYAP Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şimşek, fuarın başarılı projelerin gerçekleşmesine katkı sağlayacağını söyledi.
Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ve TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi işbirliğiyle hazırlanan Bursa 21. Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi ile BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. işbirliği ile hazırlanan Bursa 4. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı, 19 - 22 Mart 2009 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuarlarla ilgili düzenlenen basın toplantısında bilgi veren TÜYAP Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şimşek, "Fuarlarımız sektöre katkı sağlayarak moral aşılayacak. Türkiye'de bu alanda örnek bir proje gerçekleştiriyoruz. Yurtdışından ve Türkiye'den çok sayıda mimar Yapı ve Yaşam Fuarı'nı takip edecek" dedi.

Son yıllarda Tüyap ile işbirliği yaparak başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şimşek, fuarın sürdürülebilir kentsel dönüşüm, Bursa'nın tarihi,doğası, ekonomisi ve çevresiyle uyumlu bir şehir olması yolunda önem taşıdığını vurguladı.

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı'yla ilgili bilgi veren Bursagaz Genel Müdürü Hasan Erbil Doyuran ise küresel ısınmanın günümüzde dünyayı tehdit edecek boyutlara ulaştığına dikkat çekti. Erbil, fuarda karbon salınımını düşüren yeni teknolojilerin sunulmasının yanı sıra doğalgazda emniyetli kullanım ve çevreci yaklaşımı geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti.
Girişin ücretsiz olduğu fuarlar, 19 - 21 Mart 2009 tarihleri arasında 11.00 - 21.00, 22 Mart 2008 tarihinde ise 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 19:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?