6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursa bu cinayete kilitlendi!

BURSA'DAKİ VAHŞET

Bursa'da polis, elleri ve ayakları kablo ile bağlandıktan sonra başına sert bir cisimle vurulurak öldürülen yaşlı kadının katilini bulmak için seferber oldu. Evin her köşesini didik didik inceleyen ekipler delil toplayarak katile ulaşmaya çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye Mahallesi Sakin Sokak Numara 22'de oturan 57 yaşındaki Leyla Oğuz, bugün evine gelen kişi ya da kişiler tarafından elleri ve ayakları kablo ile bağlanıp başına sert bir cisim vurularak öldürüldü. Yaşlı kadını eve gelen torunu Alper Ö. yaralı bir halde buldu. 112 ambulansı tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayeti hırsızlık için gelen kişi ya da kişilerin yapmış olabileceğini değerlendiren polis ekipleri evi didik didik inceledi. Leyla Oğuz'un eşi İbrahim Oğuz'un çok sayıda gayrimenkulu bulunduğu ve Fethiye Mahallesi'nin zengin ailelerinden olduğu öğrenildi. Daha önce 4 kez hırsızların girdiği İbrahim Oğuz'un evinde güvenlik kamerası olduğu, ancak gündüz saatlerinde çalışmadığı belirtildi. Oğuz, annesinin ölüm haberine sert tepki göstererek "Hırsızı bırakırsanız olacağı buydu. Ocağıma ateş düştü" dedi.

BURSA'DAKİ VAHŞET
BURSA'DAKİ VAHŞET
BURSA'DAKİ VAHŞET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 21:08:01
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 22:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?