6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursa EMITT'te boy gösterecek

BURSA EMİT FUARI'NDA BOY GÖSTERECEK

Bursa Valisi Şahabettin Harput, EMİT 2010 Fuarı'na katılarak şehrin uluslararası alanda tanıtımı için gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Vali Şahabettin Harput, katılacakları EMİT 2010 Fuarı öncesi basın toplantısı düzenledi. İstanbul'da yapılacak fuara çok geniş bir katılım yapacaklarını kaydeden Vali Şahabettin Harput, "Bursa'yı turizm alanında tanıtmak için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bursa'nın tanıtımıyla alakalı tanıtım kitleri, CD'ler, kitaplar gibi birçok çalışma var. Fuarlara da katılıyoruz. Bu yıl ikinci fuara 11-14 Şubat tarihlerinde İstanbul'da EMİT 2010 Fuarı'na katılacağız. Bu fuara uluslararası seyahat ve turizm firmaları katılıyor. 60 ülkeden 3 bin 500 firma katılacak. Bursa olarak bizde bu fuara büyük bir ekiple gidiyoruz. Bizim koordinemizde Kültür Turizm Tanıtma Birliği standı katılacak. Bu standda birçok ilçe belediyeleri, ilgili müdürlükler, ilgili firmalar yer alacak ve tanıtımını yapacak. Bu fuarla Bursamız'ı geniş şekilde tanıtacağız. Bu yıl katılacağımız fuarlar arasında gelecek ay 11 Mart'ta Berlin fuarı var. Daha sonra mayıs ayında Dubai fuarına katılacağız. Bu fuarlara şehrimizin tanıtımı daha da artacak. Bu sürecin canlı örneğini görüyoruz ve 5 yıldızlı oteller ile yatırımlar yapılıyor. Bu gelişmeler çok sevindiricidir" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Harput, Bursa'nın tanıtımıyla alakalı çalışmalarda kendilerine destek veren yapımcı firmalara da teşekkür belgesi verdi.

Vali Harput, Bursa'nın tanıtımında büyük gayret gösteren ve birçok ülkede başarılı çalışmalara imza atan İznik Çini Vakfı üyelerine de teşekkür belgesi vererek tebrik etti.

BURSA EMİT FUARI'NDA BOY GÖSTERECEK
BURSA EMİT FUARI'NDA BOY GÖSTERECEK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 13:17:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 16:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?