2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursa Festivali'nde süperstar rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 46.'sı düzenlenen 'Uluslararası Bursa Festivali' Türk Pop Müziği'nin 'Superstarı' lakaplı ismi Ajda Pekkan'ı ağırladı.

Bursalı hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine 'Sensiz Yıllarda' adlı şarkısıyla başlayan Ajda Pekkan, izleyenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti. 'Amazon', 'Bugünlerin Yarınları Var', 'Sevdim Sevilmedim' ve "Sen de yaz yaz" gibi en sevilen şarkılarını hayranlarından oluşan dev bir koro eşliğinde seslendiren Süperstar Ajda Pekkan, dinleyicileri coşturdu. Tansiyonun bir an olsun düşmediği konserde, beyaz kostümüyle güzelliğini sergileyen Ajda Pekkan, şarkılarının yanı sıra danslarıyla da hayranlarına görsel bir şölen yaşattı.

Bursa'ya gelerek festivalde sahne almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ajda Pekkan, "Bursa'da sizlerle bir arada olmak ve birlikte şarkı söylemek beni çok keyiflendirdi. Bursa Festivali'ne emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sahne performansıyla dinleyicilerine keyifli anlar yaşatan Ajda Pekkan, 1,5 saat boyunca sahneden hiç inmeden en sevilen şarkılarını seslendirdi. "Sen İste" ve "Uykusuz Her Gece" adlı şarkılarını da Bursalı sevenlerine söyleterek, festivale adeta imzasını atan süperstar, konserinin sonunda hayranları tarafından ayakta alkışlandı. Süperstarın konserini eşi Neriman Şahin ile izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursalılara yaşattığı muhteşem gece için Bursalılara teşekkür ederek, sanatçıya İznik çinisi bir vazo hediye etti.
iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 12:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?