3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursa için acelemiz var!

“BURSA İÇİN ACELEMİZ VAR”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, stadyumdan raylı sistem ve tramvay üretimine kadar Bursa’yı geleceğe taşıyacak bir çok projenin startını verdiklerini belirterek, “Bursa için acelemiz var” dedi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi’nin yeni Başkanı Bülent Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Bugüne kadar ÇGD’ye verdikleri destek dolayısıyla Başkan Altepe’ye teşekkür eden Sezgin, “Bizler de kamu görevi yapıyoruz. Gerek gazeteciler olarak, gerekse bir sivil toplum örgütü olarak Bursa'nın yararına olan her projenin destekçisiyiz” dedi.

Stadyumdan raylı sistem ve tramvay üretimine kadar şehri geleceğe taşıyacak birçok projenin startını verdiklerini hatırlatan Başkan Altepe, bu konuda sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere bütün kent dinamiklerinden destek aldıklarını kaydetti. Uzlaşmacı bir tutum içinde çözüm bekleyen birçok meselenin halledildiğini ifade eden Başkan Altepe, “Bu kentte yaşayanların tamamının ortak tek noktası Bursa. Bizim de acelemiz Bursa için. Bursa’nın tanıtımı ve değerlerinin en iyi şekilde pazarlanması açısından basına da büyük görevler düşüyor. Bizim hedefimiz bu şehre kente fazladan bir hizmet daha kazandırabilmek. Bu doğrultuda tüm sivil toplum kuruluşlarına olduğu gibi basın kuruluşlarımıza da her zaman destek olmaya hazırız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 18:37:04
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 18:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?