4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Bursa için birlikte çalışalım'

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSAB) ile Rumelili Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Tarihi belediye binasında ilk olarak DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm ve yönetimi kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Altepe, Bursa için yapılacak çok iş olduğunun altını çizdi. Bursa’nın güzelliklerini ortaya çıkarmak ve tüm dünyaya tanıtmak için bu kentin sanayici ve işadamlarıyla ortak projeler üretilmesi gerektiğine işaret eden Başkan Altepe, “Biz çalışmalarımızı Bursa’da yaşayan herkesle birlikte yürüteceğiz. Çünkü bu kentin gizli kalmış değerlerini ve gölgede kalmış avantajlarını hep birlikte yapacağımız çalışmalarla ortaya koyabiliriz” dedi.
Bu dönemin Bursa’da yükselişlerin yaşanacağı dönem olacağını ifade eden Başkan Altepe, bu yükselişine destek verecek herkesle çalışmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Bursa’yı daha ileri seviyeye taşımak için el ele verilmesi gerektiğine işaret eden Başkan Altepe, “Belediye siyaset yeri değil, hizmet yeridir. Hedefimiz Bursa’yı istenilen noktaya ulaştırmaktır. Bursa’yı farklılaştırmak istiyoruz. Yalnızca üretim alanında değil farlı alanlarda da Bursa’mızı adından söz ettiren bir şehir haline getirmek istiyoruz. Bunu da siz sanayicilerimi, işadamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte başaracağız” dedi.

DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm de, Başkan Altepe’nin Osmangazi Belediyesi’ndeki görevinde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi’nde de büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, Bursalı sanayici ve işadamları olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

DOSABSİAD’ın ardından Başkan Altepe’yi ziyaret eden RUMELİSİAD Başkanı Vehbi Varlık ise Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Bursa’nın başbakanı olduğunun altını çizdi. RUMELİSİAD olarak kent için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Varlık, SİAD’ların önemine değinerek, “SİAD’lar topluma iş, devlete vergi veren kurumlardır. Bu yüzden birlikte çalışmak kente her zaman katkı sağlayacaktır. Belediye başkanı bir kentin yolu ve suyuyla ilgilenirken, ekonomisinin ve gelişmesinin de önderliğini yapmalıdır. Bursa ekonomik açıdan sıkıntılar günler geçiriyor. Bursa’nın başkan olarak kabul ettiğimiz belediye başkanımızın da bu duruma değineceğine ve düzeltilmesi yönünden adımlar atacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Altepe’yi ayrıca Bursa Otobüsçüler Temin Tevzi Kooperatifi (BOYKOOP) yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek, hem yeni dönemde başarılar diledi, hem de terminalde yapılan düzenlemelerden dolayı teşekkür etti. BOYKOOP üyeleri, “Sizi, 2019 yılına kadar başkanımız olarak görmek isteriz. Çünkü daha önceki dönemde yaptığınız hizmetler ortada. Bundan sonra da Bursa’ya önemli kazanımlar sağlayacağınıza inanıyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.
Başkan Altepe’yi Olay Medya Grubu Yöneticileri ile Tekstil Boyahanecileri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyaret ederek başarı dilediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 16:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?