3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursa-İzmir yolu kana bulandı

Bursa-İzmir karayolunun 67. kilometresinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 24.00 sıralarında, 34 UP 9311 plakalı otomobille Balıkesir'den Bursa yönüne giden Sefa Göbel, Karacabey-Mustafakemalpaşa karayolunun 67. kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, Metin Kale'nin (38) kullandığı 16 SZ 120 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle takla attıktan sonra şarampoldeki sulama kanalına çarpan otomobilin sürücüsü Metin Kale olay yerinde hayatını kaybederken, araçtan fırlayarak sulama kanalının içine düşen Erhan Şenetçi de 112 Acil Servis ekipleri tarafından bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı ancak kurtarılamadı.

Bu arada diğer araçta bulunan ve ağır yaralanan Sefa Göbel Bursa Tıp Fakültesi'ne oğlu Candoğan ve yeğeni Ergül Göbel ise Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acı haberi duyarak olay yerine gelen Kale ve Şenetçi'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Araçlar hurdaya dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 12:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?