2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

'Bursa Kalite Ödül Süreci' başladı

Bursa'da KAL-DER Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğiyle yürütülen 'Bursa Kalite Ödül Süreci' başladı. 30 firmanın başvurduğu kalite ödüllerinin sahipleri nisan ayında açıklanacak. 

KAL-DER Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğiyle 1998 yılından bu yana çağdaş kalite anlayışının yaygınlaşması, kalite çalışmalarının teşvik edilmesi için verilen 'Bursa Kalite Ödülleri' ile ilgili süreç, yapılan toplantı ve konferans ile başladı. Kal-Der Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Erol, Bursa'da kalite çalışmalarını teşvik etmek için düzenlenen sürecin 8-10 ay süreceğini belirterek, katılan her kuruluşun kazanç sağlayacağını ifade etti.
BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arif ise ödül süreciyle birlikte öz değerlendirme ve takım ruhunun sürekli hale geleceğini ve iş süreçlerinin iyileşeceğini belirtti. 

Şu ana kadar 30 firmanın ödül süreci için başvuru yaptığı açıklanırken, 29 Eylül'de başvuran firmaların eğitimlerine başlanacağı bildirildi. 8 ay sürecek eğitim ve değerlendirme sürecinin ardından, ödül sahipleri nisan ayında yapılacak toplantının ardından açıklanacak. 

Toplantının ikinci bölümünde ise 2006 yılında ödül süreci içerisinde yer alan kurum ve kuruluşların tecrübelerini aktardığı paylaşım konferansı yapıldı. Konferansta Hürriyet Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü İsmail Başaran, Bursa Ecza Koop Kalite Yönetim Sistemleri Sorumlusu Arzu Kaman, Bursa Anadolu Lisesi Okul Müdürü Özer Aktepe ve 2006 Bursa Kalite Büyük Ödülü'nü alan BURSAGAZ Genel Müdürü Ertuğrul Altın toplam kalite yolculuğundaki tecrübelerini paylaştı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?