6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursa muhteşem olmuş!

YALOVA VALİSİ BURSA'YA HAYRAN KALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Bursa’daki değişimin fark edildiğini belirterek, Altepe’yi çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Atalay Beştaş ve AK Parti Yalova İl Başkanı Temel Coşkun ile birlikte Bursa’ya gelerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile görüştü.

Altepe’nden Bursa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Şahin, “Bursa’yı çok farklı gördüm. Bu şehrin böyle değiştiğini tahmin etmiyordum. Muhteşem olmuş” dedi.

Altepe, Bursa’yı geleceğe taşıyacak raylı sistem başta olmak üzere ulaşım, stadyum, teleferik projesi gibi önemli yatırımlarından bahsetti. Bursa’yı en iyi noktaya ulaştırmak istediklerini ifade eden Başkan Altepe, “Bursa güzel bir şehir. Geçen yıl en çok göçü Bursa almış. Türkiye’nin 4. büyük kenti haline geldi. Bu şehir ve burada yaşayan insanlar her güzelliği hak ediyor. Bu nedenle bizler de yerel yöneticiler olarak gece gündüz çalışıyor ve kentimizi bugünden daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Altepe, konuklarına tarihi meclis salonunu gezdirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 13:45:02
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 13:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?