6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursa protokolü bayramlaştı

BURSA PROTOKOLÜ, VALİLİĞİN BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Bursa protokolü, Heykel'deki tarihi valilik binasında düzenlenen törenle bayramlaştı.

Valiliğin Heykel'deki tarihi binasında bir araya gelen protokol üyeleri, birbirlerinin kurban bayramını kutladı. Vali Şahabettin Harput'un izinli olması sebebiyle protokolü Vali Yardımcısı Selman Yenigün karşıladı.

Herkesin bayramını tebrik eden Vali Yardımcısı Yenigün, mesajında, birlik beraberlik ve kardeşliğin ortaya koyulduğu bayramların önemine değinerek, "Bu yüzden bayramların önemli bir yeri var. Aramızdaki birlik ve beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Sosyal yardımlaşma anlamında kurban kesiminin de yapılması, durumu olan vatandaşların durumu olmayanlara yardım ettiği destek verdiği bir ortamı oluşturuyor. Yardımlaşmanın güzelliği burada yaşanmakta. Bu vesileyle herkese, refah, huzur ve esenlikle dolu bir bayram diyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Bursa'nın en güzel, renkli kültürlerinden biri olan kurban bayramı şehrimizde güzel bir şekilde kutlanıyor. Bugün bunun için buradayız. Kurban bayramı sayesinde uzun süredir göremediğimiz yakın ve dostlarımızı görüyoruz. Eş ve dost ziyaretleriyle muhabbetimizi pekiştireceğiz. Zaten bayramların anlamı da burada yatıyor. Bursalı hemşerilerimin ağız tadıyla, sağlıklı, huzur içinde bayram geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Bayramlaşma törenine; AK Parti Bursa milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Ali Kul, Altan Karapaşaoğlu, MHP Milletvekili Necati Özensoy, Başsavcı Vekili Kenan Sağlam, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Ali İlnek, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, BESOB Başkanı Arif Tak, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ardından protokol üyeleri, Ali Başbakanlık Ali Osman Sönmez ve Belediye Huzurevi ile Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek, hasta ve yaşlıların bayramını kutladı.

BURSA PROTOKOLÜ, VALİLİĞİN BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 15:28:05
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 17:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?