6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursa şampiyonluk havasına girdi

BURSA ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRDİ

Bursaspor'un Fenerbahçe'yi Kadıköy'de devirmesinin ardından şehirde spor camiası şampiyonluk hesaplarına kilitlendi.

Hergün çarşı ve pazarda binlerce kişi fikstür avantajını konuşuyor, oynanmayan Kasımpaşa maçı ile 3 puanı garanti olan Ankaraspor maçını hesaba katıp şampiyonluk hayalleri kuruyor.

Bursa'da her gün on binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı Kapalıçarşı ve Bakırcılar çarşılarındaki dijital reklam ekranlarında her 2 dakikada bir Şampiyon Bursaspor mesajları yer alıyor. Sivas, Kasımpaşa, Diyarbakır, Manisa, Denizli maçlarını galibiyetle tamamlayıp iyi bir seri yakalanmasını bekleyen taraftarlar Yeşil-beyazlı ekibin geçen yıllardaki Sivasspor'dan daha avantajlı durumda olduğunu düşünüyorlar.

Şehrin şampiyonluğa inanması gerektiğini belirten Bakırcılar esnafından İsmail Seven, "Yıllardır böyle bir heyecan ve fikstür avantajı yaşamadık. Bursaspor üç büyük takımı yenmesini başarabilen, istikrarlı oyunu ile de taraftarlarının gönlünde taht kuran bir sezon yaşatıyor. Takımdaki en önemli oyuncunun olmadığı Fenerbahçe maçından bile, Kadıköy'de son dakikada skoru lehine çevirmesini bilen, enerjisi kaybolmayan, motivasyonu yüksek bir ekip karşımızdadır. Sivas, Kasımpaşa, Diyarbakır, Manisa, Denizli

maçları ile güzel bir çıkış yakalayarak zirveye yerleşecek olan Bursaspor'un bu yıl şampiyonluk kupasını kaldırmasına büyük bir engel görmüyorum. Şampiyonluk olmazsa Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi çok iyi bir şekilde temsil edeceğini düşünüyorum. Bursaspor genç ve koşan oyuncu kadrosu ile Türkiye'yi temsil etmeye layıktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 11:01:00
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 11:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?