3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursa'da Ahmet Özhan coşkusu

Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği ramazan şenliklerinde sahne alan sanatçı Ahmet Özhan, binlerce kişiye duygusal anlar yaşattı. 

Dün gece Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda teravih namazının ardından sahne alan Ahmet Özhan, sevilen ilahilerini seslendirdi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Ali Kul, Yıldırım Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce sanatseverin katıldığı konserde Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal dayanışma projelerini anlattı. Herkese kapısının açık olduğunu belirten Başkan Keskin, “11 Ayın sultanı ramazan ayında kapımıza gelen, bizden herhangi bir şekilde yardım isteyen herkese gücümüz yettiği kadar sahip çıkıyoruz. Sevgi marketin yanısıra 7 bin 500 kişiye sıcak aş dağıtıyor, 7 bin koli de erzak dağıtma çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu gücü sizlerden alıyoruz” dedi. 

Bursa’yı ve Bursalılar’ı kendine çok yakın hissettiğini belirten Ahmet Özhan ise ramazan ayının güzellikleri ile ilgili izleyicilerle karşılıklı sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 11:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?