5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursa'da bayan sanığın, hakimden ilginç isteği

Bursa’da 2 yıl önce sevgilisiyle birlikte 3 mühendisi öldürdükleri iddia edilen Figen Yıldırım, cezaevindeki çocuğunun yalnız kaldığını belirterek, hakimden kendisini duruşmaya yalnızca gerektiği zaman çağırmasını istedi.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "taammüden adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen Adem Güney ile cezaevindeyken evlendiği sevgilisi Figen Yıldırım bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Yaklaşık 2 yıl önce mühendisler Efkan Açıcı, Lütfullah Erdin ve Bülent Kepçeli’yi bıçaklayarak öldürmekle suçlanan sanıklardan Figen Yıldırım, mahkeme heyetinden ilginç bir istekte bulundu.

Bursa E Tipi Cezaevi’nde kalırken kavga ettiği için güvenlik sebebiyle Balıkesir’e nakledilen Yıldırım, "Duruşma için Balıkesir’den buraya geliyorum. Cezaevinde bakmak zorunda olduğum çocuğum yalnız kalıyor. Bu yüzden sadece gerektiği zaman duruşmalara katılmak istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, sanığa bu isteğinin gerçekleşmesi için cezaevi yönetimine dilekçe ile başvurması gerektiğini söyledi. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

OSMAN AKIN-BURSA (İHA)
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2003 Perşembe 16:43:23
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?