5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursa'da Doğal Ürünler Marketi açıldı

Bursa’da ilk defa, tabii ortamlarda yetiştirilmiş tamamen doğal ürünlerin satıldığı bir market hizmete girdi.

Bu marketteki ürünler, ışınım duyarlılığı olarak bilinen radyestezi yöntemine göre, sarkaçlarla kontrol ediliyor. Sarkacın insan vücudu için zararlı olarak işaret ettiği ürünler ise markette satılamıyor.

Radyasyonsuz Doğal Hayat (RADOHA) ismi verilen market Bursa’da sadece ekolojik ürün satacak. Sarkaçla temiz olduğu kontrol edilen ürünler piyasadaki diğer ürünlerle aynı fiyattan müşterilere sunuldu. İşyeri sahibi Mali Müşavir Sami Desenci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, günümüzde temiz gıda bulmanın çok zorlaştığını belirterek, "Radyasyonsuz, suni malzemelerle desteklenmemiş, temizliği radyestezi yöntemiyle tespit edilmiş, vücudun kabul edilebilir bulduğu ürünleri satacağız.

Marketimizde her ürün bulunmak mecburiyetinde değil. Ancak Çernobil’den sonra yağan radyasyondan etkilenmemiş bölgelerde yetişmiş yerli çay, insan sağlığı için besleyici özelliği olan köy yumurtaları, temiz beyaz peynir, değişik bitki suları, zararlı olmayan meşrubat ve meyve suları, temiz bakliyat ve insan vücudunu destekleyen birçok temiz gıda reyonlarımızda yer alıyor. Bu ürünleri ışınım duyarlılığıyla ilgili bilgiye sahip yüz civarında arkadaşımız kontrol ederek alıyor.

Biz de piyasadaki kontrollerimiz sırasında temiz bulduğumuz ürünleri biraraya topladık ve ışınım duyarlılığı, radyesteziyle ilgilenen arkadaşların da aradıklarını kolayca bulması için böyle bir mekan oluşturduk. Burada sadece ana tüketim ve sağlıklı hayat için kullanılabilecek gıda ürünleri bulunacak. Çok bilinen bir marka olsa dahi radyesteziye göre olur alamayan ürünler bile marketimizde yer alamayacak" dedi.

Kırcali Mahallesi Kayalı Sokak üzerinde Kızılay’a ait Onurtaş İşhanı’nın zemin katında faaliyete giren markette, radyestezi konusuna ilgi duyan kişiler de biraraya gelebilecek.

BURSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2003 Salı 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 13:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut hilaloğulları IP: 78.177.68.xxx Tarih : 23.09.2008 03:01:23

herkesin en azından gidip gezip bilgi alabileceği bir yer.sağlık adına kullandığımız sabunları birde radohadan dinlemenizi tavsiye ediyorum.doğal olarak elde yapılmış kefir sabunu şiddetle tavsiye ediyorum...