1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursa'da elektrik kesintisi

Bursa'nın merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde, pazar günü bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. 

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Bursa İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle, 11 Kasım 2006 pazar günü, bazı mahallelerde '06.00-14.00 saatleri arasında' elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Açıklamada, vatandaşların uyması gereken kurallar da belirtildi. 

Alınan bilgiye göre vatandaşlardan; elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, elektrik verilmesine karşı dikkatli olunması, jeneratörler çalıştırılmadan önce şebeke ayırıcılarının açılması ve elektrik kesintileri ile ilgili 186 numaralı telefona başvurulması istendi.
Elektrik kesintisi yapıcak mahaller şöyle ifade edildi:
Yıldırım İlçesi: İncirli, Hacıseyfettin, Meydancık, Emirsultan, Karamazak, Kurtoğlu, Karaağaç, Mollarap, Namazgah, Umurbey, Yeşil, Davutkadı, Yediselviler ve M.Akif Ersoy mahallelerinin bir kısmı. 

Osmangazi İlçesi: Atıcılar, Veyselkarani, Balıklı ve Otman Çiftliği civarı. Küplüpınar ve Tuna mahallelerinin üst kısımları. Hacı İlyas Mahallesi, Ulu Mahalle, Elmasbahçeler ve Tekel civarı. Pınarbaşı, Mollafenari, Alacahırka, Kestanelik ve Derman caddeleri, Alaattin Mahallesi, Tahtakale, Kavaklı, Hisar, Ortapazar Caddesi ve civarı. Şehreküstü, Zafer Plaza, Bursaray Şehreküstü istasyonu, Çakırhamam, tahtakale ve PTT civarı. Alemdar Mahallesi ve Sırameşeler Mahallesi'nin bir bölümü.
iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 14:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?