2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursa'da Hande Yener fırtınası

45. Uluslararası Bursa Festivali'nde sahne alan şarkıcı Hande Yener, kendisini izlemeye gelenlere tam bir müzik ziyafeti çekti. 

Son albümü "Ap Ayrı" ile iyi bir çıkış yakalayan Hande Yener, 45. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında geldiği Bursa'da, konserinin daha ilk dakikalarında seyircilerle kurduğu sıcak iletişimle hem coştu hem de coşturdu. 

Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen Hande Yener'i izlemek için yaklaşık 5 bin kişi Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu doldururken, bilet bulamayan binlerce hayranı da dışarıda kaldı. 

Konserin başlamasından saatler sonra bile kapılarda bekleyen hayranları uzun kuyruklar oluştururken, bazı vatandaşlar da kapılara ve duvarlara tırmanarak güzel sanatçıyı görmeye çalıştı. Konserine yeni albümünden şarkılarla başlayan Hande Yener, özellikle "Kelepçe", "Ap Ayrı", "Yola Devam" gibi son dönemde hit olan şarkılarıyla Bursalılar'ı coşturdu. 

Önceki albümlerindeki parçalarına da yer veren güzel popçunun hayranları hareketli şarkılarda yerlerinde duramazken, romantik şarkılarında ise duygu dolu dakikalar yaşadı. 

Sahneye, arkasında adının baş harflerinden oluşan dev ışıklı harflerle çıkan Hande Yener, ekibinin hummalı bir çalışmayla hazırladığı ve konser boyunca devam eden ışık efektleriyle izleyenlere görsel bir şölen yaşattı. 

Hande Yener, sahnedeki performansı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla hayranlarının özlemini dindirirken unutulmayacak bir konsere imza attı. Konser boyunca kendisine eşlik eden Bursalılar'a teşekkür eden Hande Yener'e, konser sonrasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Recai Ekmekçi tarafından çiçek ve çini tabak hediye edildi.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 11:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?