4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursa'da ilk özel diş hastanesi

Türkiye'nin üçüncü, Bursa'nın ise ilk özel ve tam teşekkülü diş hastanesi Dentatürk resmen hizmete başladı.

Bursa'nın ilk ve tek özel diş hastanesi 'Dentatürk' Bursalılar'a kapılarını açtı. 3 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan hastanenin açılış törenine, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Kemal Özer, Bursa Esnef ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak ve çok sayıda davetli katıldı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda hizmet vermeye başlayan hastanenin 4 ortağından birisi olan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emrah Başaraner, daha önce ağız ve diş sağlığı konusunda hastaları şehir dışına yönlendirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Diş hekimliği bünyesinde 7 ayrı uzmanlık alanında hizmet verene hastane hakında bilgi veren Başaraner, "7 gün 24 saat faaliyet göstererek uzman hekimleriyle randevulu hizmet vereceğiz. Diş hekimliği hizmetlerini kaliteden ödün vermeden ve koşulsuz hasta memnuniyetiyle sağlamak için yola çıktık" dedi.
Ardından söz alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye'de sağlık alanında yapılan değişikliklerin gün yüzüne çıktığını belirterek, yapılan çalışmaların insanlara daha kaliteli hizmet verme yönünde olduğunu dile getirdi. Daha sonra söz alan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise 4 ortak tarafından kurulan hastanenin diş sağlığı açısından önemli başarılara imza atacağını ifade etti.

CHP'Lİ VEKİL ÖZER DİŞÇİ KOLTUĞUNA OTURDU
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, hastanenin açılış kurdelesini kesti. Hastanede incelemelerde bulunan CHP Bursa Milletvekili Kemal Özer, dişçi muayene koltuğuna oturarak gazetecilere poz verdi. Dişlerinin sağlam olduğunun altını çizen Özer, "Benim dişimi çekmek isteyen yok. Çünkü dişlerimin kökü sağlam. Bu çok güzel birşey" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?