3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursa'da Işın Karaca rüzgarı

Bursa'da sahne alan Işın Karaca, farklı yorumu ve ses rengiyle Fethiye Kültür Merkezi’ni dolduran bini aşkın kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonuyla yaklaşık iki saat sahnede kalan ve iki ayrı kostüm giyen ünlü sanatçı Işın Karaca, farklı yorumu ve ses rengiyle olduğu kadar sempatik hareketleri ve yaptığı esprilerle de Bursalı hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

7 Mart’ta çıkacak “Uyanış” isimli son albümünden de şarkılar seslendiren Işın Karaca, artık kendi şarkılarının sözlerini yazma zamanının geldiğini belirterek, “Bu albüm benim çıraklıktan ustalığa geçmemin bir işaretidir. Son albümde yer alan 10 şarkıdan 8’nin sözü bana ait. Benim duygularımı, hislerimi, sevinçlerimi, üzüntülerimi ve aşklarımı anlatıyor” dedi.

Ekonomik krizin tüm dünyayı derinden etkilediği bir dönemde sanata ve sanatçıya verilen değerin öneminin çok daha iyi anlaşıldığını ifade eden Işın Karaca, “Ben ve benim gibi yüreği sanat için çarpan kişilerin ayakta kalmasını sağlayan asıl kişiler önce izleyicisi sonra da sanatçıyı hayranlarıyla buluşturan belediyelerdir. Ekonomik krizin tüm dünyayı derinden etkilediği bir dönemde bize sahip çıkan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Konser sonunda Işın Karaca'ya çiçek vererek teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ekonomik krize rağmen toplumun hayat damarlarını kesmenin bir anlam ifade etmediğini belirterek, “Bizler her şeye rağmen halkımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmakla yükümlüyüz. Kriz ortamında olduğumuz doğru ama bu bahane sanata ve sanatçıya gösterdiğimiz değerin azalmasına neden olamaz” dedi.

Yaklaşık iki saat süren konserde son albümü “Uyanış” da yer alan “Aradığım Aşk”, “Kalp Tanrıya Emanet”, “Her Şeye Rağmen” ve “İki Eksi Bir” şarkılarına da yer veren Işın Karaca, minik serce Sezen Aksu’yu söylediği şarkılarla anmayı ihmal etmedi.

Konser sırasında mikrofonsuz söylediği şarkıyla dakikalarca ayakta alkışlanan Işın Karaca, konserini Başkan Mustafa Bozbey’in isteği olan “Keskin Bıçak” şarkısını söyleyerek sonlandırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 14:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?