1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursa'da ramazan kutlamaları

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin önderliğinde yapılan bayramlaşma töreninde, Yıldırımlı'lar Derneği ve Yıldırım Muhtarlar Derneği'nin üyeleri biraraya geldi. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ev sahipliğinde Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, İl Genel Meclis Üyesi Nazım Çakmak, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Er, Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli, muhtarlar, yöre dernekleri, sivil toplum dernekleri ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından katılımcılara Başkan Keskin tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Törende konuşan Keskin, "İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren 35 yöre derneğini tek çatı altında topladık. Hedefimiz birlik beraberlik içinde ilçemize ve yöre halkımıza daha çok ve daha kaliteli hizmet edebilmektir. Bunun için dernekler, muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle bir uyum içinde, Yıldırım'a hizmet sunuyoruz" dedi. 

Yıldırımlı'lar Derneği Başkanı Dursun Ali Kurban ise Yıldırımlı'lık bilincini geliştirmek için kurulan derneğin başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Behçet Turan ise, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e tüm yöre dernekleri, muhtarlar ve belediye olarak birlik beraberlik içinde Yıldırım İlçesi'ne hizmette bulunulduğu için teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2006 Salı 17:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?