2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursa'da rekor bayramlaşma

Bursa'da Korupark Alışveriş Merkezi'nin yöneticileri, bir günde 53 bin müşteriyle tek tek bayramlaşarak ilginç bir rekora imza attı. 

Dünyanın ve Türkiye'nin daha önce bir araya hiç gelmemiş markalarını aynı çatı altında toplayarak kapılarını 2007'nin Eylül ayında ziyaretçilerine açan Korupark Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı'nda ilginç bir rekora imza attı. Türkiye'de ilk defa bir alışveriş merkezinin düzenlediği müşterilerle bayramlaşma etkinliği, Türk gelenek ve göreneklerine uygun olarak Kurban Bayramı'nın 4. gününde gerçekleştirildi. Alışveriş merkezi giriş kapılarında yöneticiler tarafından karşılanan ziyaretçilere, şeker ve kolonya ikramı yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan etkinlik noter tarafından izlendi ve bayramlaşılan kişi sayısı da resmi olarak tespit edildi. "Bir alışveriş merkezinde en çok kaç kişiyle bayramlaşılır?" fikriyle yola çıkılan faaliyet sonunda Korupark Alışveriş Merkezi yöneticileri, 53 bin 607 kişiyle tek tek bayramlaşarak bir ilki gerçekleştirdi. 

Korupark AVM İşletme Müdürü Mehmet Dabakoğlu, yapılan organizasyona gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Korupark AVM'nin her zaman müşterilerine gereken ilgiyi gösterdiğini belirten Dabakoğlu, "İnsanların bu ilgiye ihtiyacı varmış. Tek tek bayramlaşmak çok güzel bir duygu. Müşterilerimizi memnun edecek organizasyonlara imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 14:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?