2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursa'da silahlı çatışma

Bursa'da iki restoran işletmecisi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışmada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
 
Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Gençosman Postanesi önünde gece 04.00 sıralarında meydana geldi. Restoran işletmecisi olan Ömer Kandemir (32), alkol almak için Süleyman B.'nin (25) işlettiği restorana gitti. Burada bir süre alkol alan Kandemir, çıkışta işyeri sahibi Süleyman B. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. 

Restoran dışına taşan tartışmanın büyümesi üzerine silahlarına sarılan taraflar birbirlerine ateş etmeye başladı. Cadde üzerinde yaşanan olayda, göğsüne kurşun isabet eden Ömer Kandemir, kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'ne hayatını kaybetti. Çıkan çatışmada sağ böbreğine kurşun isabet eden diğer restoran işletmecisi Süleyman B. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ölen şahsın Emniyet Müdürlüğü'nde suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 12:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdem arıcı IP: 88.245.14.xxx Tarih : 8.03.2007 23:46:40
bu pasajda her hafta kavga yaralama kımsenın bırsey yapacagı yok. ısımız allaha kaldı. polıs caresızmı bılmıyorum.yazıklar olsun jala acıklar ve hala can yakmay adevam edıyorlar.