4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursa'dan iki fuara ev sahipliği

BURSA İKİ FUARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bursa'da tekstil sektöründe ihtiyaç duyulan makine ve teçhizatların teşhir edildiği Tekstil Makineleri ve 7. İplik Fuarı kapılarını açtı.

Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından Buttim Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışına Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Cemil Tekin ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, kriz ortamında tekstil sektöründeki son gelişmelerin fuarda sergileneceğini kaydetti. Başkan Recep Altepe, ipek yolu üzerinde bulunan Bursa'nın tekstil sektöründe ses getirdiğini belirterek, "Bursa tekstil sektöründe kendisini ispatlamış bir şehir. İpek yolu üzerinde bulunan ve dünyada birçok saraya tekstil ürünü gönderen Bursa'da gerçekleştirilen bu fuarı düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri fuarın açılışını yaptı. 20 ülkeden 152 firmanın yer aldığı fuar, 5 Aralık Cumartesi gününe kadar kapılarını ziyaretçilerine açacak.

BURSA İKİ FUARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
BURSA İKİ FUARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 15:34:01
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 18:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?