5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursa'dan Trabzon'a uçak seferi

Yenişehir Havaalanı’ndan yapılan Bursa-Ankara arasındaki seferlere olan ilgi her geçen gün artarken, Bursa’dan Trabzon’a direkt veya Ankara aktarmalı uçak seferlerinin başlatılması gündeme geldi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Vekili Ali Hazır’ın ev sahipliğinde yapılan ve UİB Başkanlar Kurulu Başkanı Orhan Yıldırımçakar, MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul’un yanı sıra Trabzonlular Derneği yetkilileri ve Bursa’daki turizm sektörü temsilcileri ile Türk Hava Yolları yetkililerinin katıldığı toplantıda, Bursa’dan Trabzon’a karşılıklı seferler düzenlenmesi konusu ele alındı.

Görüşmelerde, Bursa’dan Karadeniz bölgesine büyük yolcu sirkülasyonu olduğu, Trabzon’a yapılacak uçak seferlerinin ilgi göreceği belirtildi.

Toplantıda, Bursa-Ankara-Bursa arasındaki seferlere olan ilginin her geçen gün arttığı vurgulanırken, bilet fiyatlarında indirim yapılması ve 1 ay süre ile promosyon uygulanması talebi, THY Bursa Satış Müdürlüğü yetkililerine iletildi. Yapılan görüşmelere katılan THY Bursa Satış Müdürü Nuriddin Boran ve çalışma arkadaşları, BTSO, UİB, BUSİAD, MÜSİAD, GESİAD ve BUGİAD’ın ortak taleplerini genel müdürlüğe ileteceklerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 16:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?