2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursagaz, kombileri teslim ediyor

Bursagaz’ın tesisat dönüşümünü yaptıranlara her ay çekilişle Airfel kombi armağan ettiği “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”nın ilk ay talihlileri kombilerini törenle teslim aldılar. Kampanya çerçevesinde Eylül ayında da 8 kombi armağan edilecek. 

Kampanyanın tesisat dönüşümünü yaptıran 4 bin 39 kişi arasında Bursa 21. Noteri Haydar Dedebağı ve Bursa Milli Piyango Şube Müdür Vekili Mustafa Bülbül huzurunda yapılan çekilişle belirlenen Ağustos ayı talihlileri Bayram Akbulut, İdris Gazioğlu, Tufan Semiz, Fehmi Vardar, Hüseyin Macit, Mehmet Sakin, Yavuz Coşkun, Aydın Karaman, Hatice Kıllı, Lütfiye Kuru, Revasiye Sayar, Zeynel Karaman, kombilerini Bursagaz Pazarlama ve Satış Müdürü Bülent Şen’den teslim aldılar. 

Bursagaz Pazarlama ve Satış Müdürü Bülent Şen, tesisat dönüşümü kampanyalarında kombi kazanma şansının devam ettiğini belirterek, Bursalılar’ı tesisat dönüşümlerini yaptırmaya ve en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt doğalgazı kullanmaya davet etti. Kış aylarında tesisat dönüşümünde büyük yoğunluk yaşandığını hatırlatan Şen, bu yoğunluğun azaltılması için Bursalılar’dan kış aylarını beklemeden tesisat dönüşümlerini yaptırmalarını istedi.
Tesisat dönüşümü yaptırarak en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt doğalgazı kullanmaya başlayanlar kombi kazanma şansını da yakalıyor. Bursagaz’ın “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”sında tesisat dönüşümünü yaptıran doğalgaz abonelerine çekilişle Eylül ayında 8 Airfel kombi, Ekim ayında 6 Airfel kombi, Kasım ayında da 4 Airfel kombi armağan edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 10:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?