2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursagaz'dan kombili kampanya

Bursagaz, doğalgazı yaygınlaştırmak için tesisat dönüşümü yaptıran abonelerine 4 ay boyunca kombi hediye edecek.

Bursagaz tesisat dönüşümüne yönlendirmek için yeni bir kampanya başlattı. 4 ay boyunca tesisat dönüşümü yaptıran abonelerine çekilişle Airfel kombi hediye edilecek. Kampanya, Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın ve Airfel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Bursa'nın mavi gökyüzünü ve yeşil yüzünü korumak için doğalgazın önemine dikkati çeken Altın, Bursa'nın temiz ve ekonomik yakıt olan doğalgaz kullanımında büyük ilerleme kaydettiğini belirtti. Önceki kampanyaların doğalgaz kullanımı açısından etkili olduğunu ifade eden Altın, "Abonelerimizden gelen talep üzerine yeni bir kampanya başlattık. 1 Ağustos-30 Kasım arası geçerli olacak kampanya çerçevesinde tesisat dönüşümü yaptıran abonelerimize Ağustos ayında 12, Eylül'de 8, Ekim'de 6 ve Kasım'da 4 olmak üzere çekilişle, 30 Airfel Kombi hediye edeceğiz" dedi.

Bursagaz'ın çalışmaları hakkında da bilgi veren Altın, yenilikçi bir yapı içerisinde olduklarını belirterek, abonelerin yaşadıkları arıza sıkıntısı için 'iç tesisat yardım' hizmetini faaliyete geçirdiklerini söyledi. Alt yapı çalışmalarının Ocak 2007'de başladığını açıklayan Altın, "Çalışmalar asfalt dahil Kasım sonunda bitecek. Bu yıl 66 bin 799 aile daha doğalgaza kavuşacak. Bursa'da doğalgaz yaygınlık oranı yüzde 79'a ulaştı. Abone sayımız Bursa'da 563 bin. Bu yıl 60 bin yeni abone aldık. Yıl sonuna kadar 75 bin aboneye ulaşmak istiyoruz. Bursa'da 750 abone potansiyeli var. Hedefimiz 2008 yılına kadar 650 bin aboneye ulaşmak"şeklinde konuştu.

Altın, doğalgaz kullanımının hava şartlarıyla bağlantılı olduğunu vurgulayarak, bu yıl geçen yıla nazaran doğalgaz kullanımında 27 milyon metreküp düşüş olduğunu belirtti.

Airfel Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen ise konuşmasında, Bursa'nın temizliği ve sağlığı için Bursagaz'a destek olduklarını ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 12:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?