1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursagaz'dan tesisatçılara plaket

Bursagaz, 2005 yılında 'sertifikalı firma değerlendirme' programı dahilinde en yüksek performansı gösteren 3 firmaya başarılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. 

"Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Bursa" hedefi doğrultusunda Bursalılar'ın yaşam kalitesini yükseltmek için yoğun bir faaliyet gösteren Bursagaz, yetkili doğalgaz tesisatçı firmalarına yönelik olarak düzenlediği toplantıda 2005 yılında müşteri memnuniyeti başta olmak üzere çeşitli kriterlerde yapılan değerlendirmeler sonucunda en yüksek performansı gösteren 3 firmaya teşekkür plaketi verdi. 2005 yılında en yüksek performansı göstererek plaket almaya hak kazanan Uzunoğlu Mühendislik Doğalgaz Tes. ve İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti., E.B. Isıtma Soğutma. Sis. Doğalgaz İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Atakan Mühendislik firmalarına plaketlerini veren Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Nezihi Erdem, "Bursa'nın daha temiz bir havaya ve daha mavi bir gökyüzüne kavuşması için doğalgaz altyapısının yaygınlaşmasının yanı sıra, abonelerin tesisat dönüşümünü tamamlayıp doğalgaz kullanmaya başlamaları da çok önemli. Plaket verdiğimiz firmalarımız şahsında tüm yetkili tesisatçı firmalarımıza 2005 yılında yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyoruz. 2006 yılında Bursagaz olarak tesisat dönüşümüne odaklandık. Bu yıl, geçtiğimiz yılı da gölgede bırakan çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 

Bursagaz, yaptırdığı araştırmalar ve müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda hazırladığı ve "Haydi doğalgaz dönüşümüne" sloganıyla duyurduğu doğalgaz tesisat dönüşüm kampanyasına büyük önem veriyor. Kampanya kapsamında aboneler doğalgaz dönüşümünü 44 milyondan başlayan ve 48 aya uzayan taksitlerle gerçekleştirebiliyor.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 16:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?