2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursagaz’’ın şanslı abonelerine kombi

Bursagaz’ın tesisat dönüşümünü yaptıranlara her ay çekilişle Airfel kombi armağan ettiği “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”nın Eylül talihlileri törenle kombilerin teslim aldı. 

Bursagaz, Airfel kombi armağan ettiği “Bursagaz’dan Kombili Kampanya” devam ediyor. Kampanyanın ikinci ay talihleri de kombilerini törenle teslim aldı. Tesisat dönüşümünü yaptıran Bursagaz aboneleri Ekim ve Kasım aylarında da kombi kazanma fırsatını yakalıyorlar. 

Tesisat dönüşümü yaptırarak en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt doğalgazı kullanmaya başlayanlar Bursagaz’ın “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”sında çekilişle Airfel kombi kazanan 8 şanslı Bursagaz abonesi dün kombilerini Bursagaz Pazarlama ve Satış Müdürü Bülent Şen’den törenle teslim aldılar. 

Kampanyanın tesisat dönüşümünü yaptıran 6 bin 155 kişi arasında Bursa 21. Noteri Haydar Dedebağı ve Bursa Milli Piyango Şube Müdür Vekili Mustafa Bülbül huzurunda yapılan çekilişle belirlenen Eylül ayı talihlileri Ceyhun Fındık, Salif Öztürk, Hasan Çiftçi, Şadiye Türe, Mümin Mut, Ramadan Şentürk, Mursal Salgın, Gülhan Ceylan oldu.
Kampanya çerçevesinde tesisat dönüşümünü yaptıran Bursagaz aboneleri Ekim ayında 6 Airfel kombi, Kasım ayında da 4 Airfel kombiden birini kazanma şansını yakalıyor. Kampanyanın çerçevesinde Ağustos ayında tesisat dönüşümlerini yaptıranlar arasında yapılan çekilişle 12 kişiye kombi armağan edilmişti. 

Bursagaz Pazarlama ve Satış Müdürü Bülent Şen, kış aylarında tesisat dönüşümünde büyük yoğunluk yaşandığını hatırlatarak, bu yoğunluğun azaltılması için Bursalılar’dan kış aylarını beklemeden tesisat dönüşümlerini yaptırmalarını istedi. Bursagaz’dan Kombili Kampanya’da kombi kazanma şansının devam ettiğini belirten Şen, Bursalılar’ı tesisat dönüşümlerini yaptırmaya ve en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt doğalgazı kullanmaya davet etti. 

Doğalgaz tesisat dönüşümü yaptıran Bursagaz abonelerini kışa girmeden baca ve baca bağlantılarını kontrol ettirmeleri, bacalı cihazların olduğu ortamlarda menfezlerin açık olmasına dikkat etmeleri ve diğer kurallara da uymaları konusunda da uyaran Şen, “Doğalgaz tesisat dönüşümü yaptırmak isteyen abonelerin Bursagaz yetkili firma ile öncelikle doğalgaz dönüşüm sözleşmesi imzalaması ve tesisat dönüşümüne ait sigorta poliçesini muhakkak kontrol etmesi konusunda uyarmak istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 10:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?