2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursagaz'ın talihlileri kombilerini aldı

Bursagaz’ın “Doğalgaz Dönüşümünde 44 Airfel Kombi Hediye” Kampanyası’nın Eylül ayı talihlileri hediye kombilerini Bursagaz Genel Müdürlüğü’nde yapılan törenle teslim aldı.
 
Bursagaz’ın doğalgaz kullanımını yaygınlaştırmak amacı ile düzenlediği, “Doğalgaz Dönüşümünde 44 Airfel Kombi Hediye” kampanyasına Eylül ayında 5 bin 965 kişi katıldı. 5 Ekim’de Bursagaz Genel Müdürlüğü’nde yapılan çekilişte kombi kazanan 15 talihli, kombilerini teslim aldı.
 
21 Eylül’de başlayan kampanyada, doğalgaz tesisat dönüşümünü Ağustos ayında tamamlayan 18, Eylül ayında tamamlayan 15 ve Ekim ayında 11, toplamlamda 44 kişiye kombi hediye edileceği duyurulmuştu. 18 Ekim’de Bursagaz Genel Müdürlüğü’nde yapılan tören ile Eylül ayı talihlileri Airfel marka kombilerine sahip oldu.
 
Eylül ayı için ayrılan 15 adet Airfel kombinin sahiplerine teslim edildiğini söyleyen Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, kampanyanın tüm hızıyla devam ettiğini ve doğalgaz tesisat dönüşümü yaptıranların sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 100’lük bir artış sağlandığını söyledi. Altın, Bursalılara 31 Ekim’de sona erecek kampanyaya katılmak ve Ekim ayı için ayrılan 11 Airfel komiden birini kazanma şansını elde etmek için acele etmeleri çağrısında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 13:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?