5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursalı hayranından Ebru Gündeş'e evlenme teklifi

44. Uluslararası Bursa Festivali’nde sahne alan Ebru Gündeş’e 24 yaşındaki bir hayranı, konser sırasında evlenme teklifinde bulundu. Ünlü sanatçı, genç hayranına "kardeşim olursun, büyüde gel" diyerek, evlilik teklifini geri çevirdi.

Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen Ebru Gündeş’i izlemek için yaklaşık 5 bin kişi Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu doldururken, bilet bulamayan binlerce hayranı da dışarıda kaldı. Konserin başlamasından saatler sonra bile kapılarda bekleyen hayranları uzun kuyruklar oluştururken, bazı vatandaşlar da kapılara ve duvarlara tırmanarak güzel sanatçıyı görmeye çalıştı.

Bursa’ya vokalistleriyle birlikte 21 kişiden oluşan orkestrasıyla gelen Gündeş, sahneye koydurduğu vantilatörüyle de dikkat çekti. Yaklaşık 2.5 saat süren konserinde şarkı aralarında seyircilerle sıcak diyaloglar kuran ve karşılıklı sohbet eden başarılı sanatçı, yaptığı esprilerle de sevenlerinden coşkulu alkış aldı. Belli aralıklarla hayranlarını sahneye çıkaran Gündeş, onlarla sohbet ederek gönüllerini aldı.

Kıvrak danslarını görünce yanına çağırdığı ve uzun süre dans ettirdiği 24 yaşındaki Hakan ismindeki üniversite öğrencisi hayranı kendisine evlenme teklif etti. Genç hayranı, Gündeş’in "Neden ben?" sorusuna, ünlü sanatçıyı göstererek, "Buna Türkiye karar versin" diye cevap verdi. Hayranının kaç yaşında olduğunu soran Gündeş, 24 cevabını alınca "Kardeşim olursun, büyüde gel" diye teklifi kabul etmedi. Gündeş, "Bursa’dan da bir şey çıkmadı. Bu konserde de koca bulamadık. İyice evde kaldık" diye espri yaptı.

Özellikle genç kızlar, Gündeş’e ulaşabilmek için gözyaşlarına boğulurken, bütün ağlayanlarla tek tek ilgilendi. Gündeş, "Görüyorsunuz, neden evde kaldığımı anlayın" şeklinde konuşurken, bir bayan hayranı ünlü sanatçının evlenmesi için dua etti.

Konserinde kendisinin eski ve yeni şarkılarının yanı sıra, Sezen Aksu bestelerini de seslendiren Ebru Gündeş, sanat müziği ve türkü sevenleri de ihmal etmeyerek birkaç esere yer verdi. Konserin ilk bölümüne arkasında kelebek olan derin sırt dekolteli kıyafetiyle, ikinci bölümüne ise, turuncu renkteki göğüs dekolteli elbisesiyle çıkan Ebru Gündeş, hem göze, hem de kulağa hitap etti. Gündeş, konserde binlerce hayranının kendisine koro halinde eşlik etmesi üzerine, "Tek kelimeyle olağanüstüsünüz. Sizleri çok özlemişim" dedi.

Gündeş, konser öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Bursa, Türkiye’de sahneye çıkılacak en güzel yerlerden biri. Burada olmaktan mutluyum" açıklamasında bulundu. Gündeş, organizasyondan dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e de teşekkür etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 12:17:05
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 11:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?