1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Bursa'lı kuaförden Fransa'ya tepki

Bursa'da bir kuaför, Ermeni Soykırımını kabul eden Fransa'yı protesto etmek için saç şov düzenledi. Kadınların saçlarına konulan Eyfel Kulesi'ndeki siyah çelenk dikkat çekti.
 
Kuaför Ramazan Yılmaz, Fransa'ya tepkisini ortaya koymak için ilginç bir yola başvurdu. Yaptığı saç gösterisi ile Fransa'yı protesto etmek istediğini söyleyen 15 yıllık kuaför Yılmaz, tüm meslektaşlarından da bu konuda duyarlı davranmalarını istedi. Yaptığı saç modellerinde Eyfel Kulesi ve siyah çelenk kullanan Yılmaz, "Fransa'nın almış olduğu kararlardan sonra protesto etmek için bu fikri uygulamak istedim. Saçlara siyah çelenk koyarak, Eyfel Kulesi'ni yamuk olarak yerleştirdik. Biz kuaförler Fransa'nın ürünlerini çok fazla kullanıyorduk. Bundan sonra kullanmayarak ürünlerini de protesto etmek istiyoruz. Türk milleti olarak duygusal bir milletiz. Bende duygularımı saçlara yansıtmak istedim" dedi.
 
Yapılan saçların ardından basın mensuplarına poz veren mankenler, bundan sonra kendileri de Fransız kozmetik ürünlerini kullanmayarak, tepkilerini dile getireceklerini ifade ettiler.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 15:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?