4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursalılar Rafet'le coştu

'48. Uluslararası Bursa Festivali' nedeniyle geldiği Bursa'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren ünlü sanatçı Rafet El Roman, performansıyla sevenlerinin gönlünü fethetti.

Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) işbirliğiyle düzenlenen festivalin ünlü konuğu Rafet el Roman, Beyçelik Gestamp sponsorluğunda sahneye çıktı. 'Hanımeli', 'Olmuyor Birtanem', 'Bana Sen Lazımsın', 'Affetmem' ve 'Aşk-ı Virane' gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren şarkıcı, programında 'Fesuphanallah', 'Yaylalar', 'Yar saçların lüle lüle' ve 'Hayat bayram olsa' gibi nostaljik şarkılara da yer verdi. Hareketli şarkılarında sahnede hem oynayan hem de hayranlarını oynatan Rafet El Roman, sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

İLHAM KAYNAĞI AŞK
Bursa ile Almanya'nın Darmstadt kentinin kardeş şehir olduğunu belirten ünlü şarkıcı, iki kent arasında ortak çalışmaların yapılması çağrısında bulundu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü popçu, aşkın kendisine ilham verdiğini söyledi. Hayatında ailesi ve dostlarının da çok önemli olduğunu belirten sanatçı, "Benim için aşk ilk sırada. Çocuklarımın büyüdüklerini, iyi insanlar olduklarını görmek; onları mutlu, sağlıklı ve huzurlu olarak yetiştirmek benim için önemli" diye
konuştu.

MÜZİK VE SİNEMA HEYECANI
Rafet el Roman, yapımcılığını üstlendiği ve yıl sonuna yetiştirmeyi planladığı 'Benim Güzel Filmim' adlı yeni bir film projesi olduğunu söyledi. Filminde tanınmayan isimlerin yer alacağını anlatan Roman, Ağustos'ta çekimlerine başlayacağı filmin kendisini çok heyecanlandırdığını anlattı. Gelecek yıl ilkbahar aylarında 10 yeni şarkıdan oluşan bir albüm hazırlayacağını da bildiren sanatçı, bu kez adını vermediği sürpriz bir bayan sanatçı adayına destek olacağını müjdeledi ve Eurovision'a katılmayı istediğini söyledi.

Roman, "Daha önce Eurovision'a ülkelerarası polemikler nedeniyle karşıydım ama bu yıl fikrim değişti. Bu yıl herkes hakkıyla kazandı. Hadise de güzel bir performans gösterdi" dedi. Gelecek yıl kendisinin de rol alacağı ikinci bir film için çalışacağını anlatan Roman, yönetmenliğiyle dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül'e destek verdi. Roman, "Mahsun, olağanüstü bir iş ortaya koydu. İyi yapan herkese sahip çıkılmalı" ifadelerini kullandı.

Konseri keyifle izleyen AK Parti milletvekilleri Mehmet Emin Tutan ve Ali Koyuncu, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, kuliste ziyaret ettikleri Rafet El Roman'ı tebrik ederek, İznik Çinisi armağan etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 12:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?