3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursa'nın gururu oldular

OSMANGAZİ KARATE VE TEKVANDODA MADALYALARI TOPLADI

Osmangazi Belediyespor Kulübü, Tekvando Balkan Gençler Şampiyonası ve Karate Türkiye Minikler Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla Bursa’nın gururu oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden şampiyon sporcular, yaşadıkları mutluluğu Dündar’la paylaştı. Dündar, tebrik ettiği sporculara çeşitli hediyeler verdi.

26-27 Eylül tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Tekvando Balkan Gençler Şampiyonası’nda fırtına gibi esen Osmangazili sporculardan Fulden Gökalp 51 kiloda Yıldızlar Türkiye Şampiyonu ve 55 kilo bayanlarda Yıldızlar Balkan ikincisi oldu. Murat Çelik 59 kiloda Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü, 62 kiloda Ümitler Balkan Şampiyonası’nda ise beşinci oldu. Aynı turnuvada 52 kilo da Tuğba Kaya Gençler Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

11-13 Eylül tarihlerinde yine Bursa’da düzenlenen Karate Türkiye Minikler Şampiyonası’nda Eda Kamışoğlu Minikler Türkiye Şampiyonu, Alperen Cancu ise Minikler Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Başkan Dündar, şampiyon sporcuları tebrik ederek, “Bursa’nın ve bizlerin gurur kaynağı oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi. Kimi spor dallarının çok para istediğini, ama başarıyı elde etmenin harcanan paraya rağmen çok kolay olmadığını söyleyen Dündar, “Sizin uğraştığınız spor branşlarında az para harcayarak büyük başarılar elde edilebiliyor” dedi.

Osmangazi’nin şampiyon sporcularına uğraştıkları spor branşlarında elde ettikleri başarıyı okullarında da göstermeleri gerektiğini hatırlatan Dündar, genç sporculardan özellikle yabancı dil öğrenmelerini istedi.

OSMANGAZİ KARATE VE TEKVANDODA MADALYALARI TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 11:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?