2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bursa'nın ilk atıcılık tesisi

OSMANGAZİ'DEN DEMİRTAŞ'A ATICILIK TESİSİ

Osmangazi Belediyesi, Bursa'nın ilk atıcılık ve trap tesisi için kolları sıvadı. Demirtaş Barajı mevkiine yapılacak olan tesis, atıcılığın yanı sıra fitness aletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla da dev bir spor kompleksi olacak.

Osmangazi Belediyesi, spor tesisleri ve yüzme havuzlarından sonra Bursa'ya şimdi de atıcılık ve trap tesisi kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, proje aşamasında olan Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi'nin tamamlanmasının ardından bölgeye yeni bir vizyon kazandıracağını söyledi. Gelişen Osmangazi'ye yakışır farklı bir proje ürettiklerine dikkati çeken Dündar, toplam 31 bin 575 metrekare alana kurulacak olan atıcılık ve trap tesisinin Türkiye'nin dört bir yanından sporseverleri ağırlayacağını açıkladı.

Birçok kişi tarafından hobi olarak tercih edilen atıcılık sporunun uluslararası çapta ilgi gördüğünü vurgulayan Başkan Dündar, "Tesisimiz Bursalıları farklı bir sporla tanıştıracak. Vatandaş hem muhteşem bir sosyal yaşama alanına kavuşacak, hem de değişik birçok sporu aynı merkezde bulmanın keyfini yaşayacak" dedi. Projeyle birlikte Demirtaş bölgesinin önemli bir cazibe merkezine dönüşeceğini de söyleyen Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak gelecek nesiller için önemli adımlar atıyoruz. Bunların başında da spor tesisleri geliyor. Sağlıklı bir hayat için spor imkanı sunan merkezlerimiz aynı zamanda bulunduğu bölgeyi de canlandırıyor" dedi.

Osmangazi'nin sporun da merkezi olduğunu söyleyen Dündar "Sukaypark, dört yarı olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksleriyle alanında markalaşan Osmangazi'ye şimdide trap ve atıcılık tesisini kazandıracağız. Projenin tamamlanmasının ardından çalışmalara hızla başlayacağız" dedi.

Demirtaş Barajı civarında yapılacak atıcılık ve trap tesislerinde trap ve skeet poligonu, çocuk parkı, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor sahaları, fitness aletleri, piknik yerleri ve otopark yer alacak.

OSMANGAZİ'DEN DEMİRTAŞ'A ATICILIK TESİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 15:08:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?