5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursaray, Bağkur emeklisini sevindirdi

Bağkur emeklisi 73 yaşındaki Cemalettin Özyeşil, kızını ziyaret için Mudanya’ya giderken Bursaray’da düşürdüğü 200 YTL’sine kavuştu.

Bursaray gişe görevlisi tarafından bulunan paranın içinde yer alan bankamatik makbuzuyla kendisine ulaşılan Cemalettin Özyeşil, Bursaray’ın Acemler İstasyonu’nda hizmet veren "Kayıp Eşya Bürosu"ndan teslim aldı.

BURULAŞ yetkililerine teşekkür eden Cemalettin Özyeşil, "Parayı bulan gişe görevlisine ve daha sonra bankamatik makbuzuyla bana ulaşan Bursaray çalışanlarına teşekkür ederim. Bu sayede Bursaray’da ‘Kayıp Eşya Bürosu’nun da olduğunu öğrendim" diye konuştu.

Cemalettin Özyeşil’e parasını teslim eden BURULAŞ İşletme Müdürü Bülent Atak, Bursaray’da unutulan şemsiyeden cep telefonlarına, çantalardan takı eşyalarına ve nüfuz cüzdanlarına kadar her şeyin kaydı yapılarak bekletildiğini belirtti. Unutulan eşyaları 6 ay süreyle Bursaray Acemler Kayıp Eşya Bürosu’nda beklettikten sonra bu eşyaları bir hayır kurumuna bağışladıklarını söyleyen Atak, "Bugüne kadar pek çok para ve değerli eşyayı sahiplerine verdik ama hala Bursaray’da Kayıp Eşya Bürosu’nun bulunduğunu bilmeyen vatandaşlarımız var" dedi.

Bursaray Acemler Kayıp Eşya Bürosu’nda halen çok sayıda eşyanın yer aldığını belirten Bülent Atak, Bursalıların Bursaray’da unuttukları eşyalarını Acemler İstasyonu’nda hizmet veren Kayıp Eşya Bürosu’ndan alabileceklerini ifade etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2005 Salı 16:54:37
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 16:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?