3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor, Cim Bom'a bileniyor

Turkcel Süper Ligi'nin ilk haftasında Denizlispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Bursaspor'da gözler bu hafta oynanacak olan Galatasaray maçına çevrildi. Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ülkesinde bir kulüple anlaşma sağlayamayıp sonra Bursa'ya geri dönen Fresineanu'yu sildiğini söyledi.
Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen akşam antren

manda kaptan Egemen, sağ ayak bileğinde şişme ve sol dizindeki efüzyon sebebiyle takımdan ayrı olarak çalıştı. Futbolcuların ve teknik heyetin neşeli olduğu gözlenen idman öncesinde açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ailevi problemleri sebebiyle izin verdiği Fresineanu'nun başka bir takımla anlaşmaya gitmesine sinirlenerek, futbolcusunu sildiğini belirtti.


Lige Denizlispor beraberliğiyle başlamanın iyi bir başlangıç olduğunu söyleyen Korkmaz, "Denizli maçı ligin ilk maçı olması sebebiyle puanla dönülmesi, yenilmememiz bizim için iyi bir başlangıç. Ben galibiyet bekliyordum ama olmadı. Genel anlamda ilk maçlarda bütün istediklerimiz olmuyor. Her hafta geçtikçe daha iyi olacağımıza ben inanıyorum" dedi.


Bir gazetecinin Fresineanu'nun ülkesine gitmesiyle ilgili soruya ise Korkmaz, "Benden ailevi problemleri nedeniyle 2 gün izin istedi. Kartepe kampındayken de 2 gün izin aldı. 1 haftadır gelmedi. Herkes şunu iyi bilmeli, Bursalı olan herkes Bursaspor kulübüne hizmet için burada. Burayı istemeyeni bende istemem. Bursaspor camiası büyük bir kulüptür. Burayı isteyen seven, burada yaşamak isteyen kişilerden kurulmalıdır. Başka takımlarla anlaşmaya gidip anlaşamayınca geleni ben kabul etmiyorum. Fresineanu benim için bitti. Burayı seven bu takımda oynamak isteyen oyuncular istiyorum. Futbolcu arayışlarımız sürüyor, araştırmalarımız devam ediyor. Bursaspor kulübünün vizyonunu görüşünü duruşunu her türlü yükseltmek için buradayız" şeklinde cevap verdi.


Öte yandan Bursaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 00:15:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?