6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor 3 puana şartlandı

BURSASPORLU FUTBOLCULAR 3 PUANA ŞARTLANDILAR

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor'da futbolcular Ali Tandoğan ve Krita Kadıköy'e 3 puan için gideceklerini söylediler.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ali Tandoğan, deplasmanda oynadıkları bazı maçlarda istemedikleri neticeler aldıklarını, sahalarında ise bunu telafi ettiklerini ifade ederek, "Türkiye Kupası'ndan sonra ligde tekrar Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe evinde daha istekli ve coşkulu oynuyor. İlk maçta yaptığımız hataları yapmamak için elimizden gelenin en iyisini yapıcağız. Bu maç bizim için çok önemli. En kötüsü beraberlik ama amaç mutlak galibiyet. Kesinlikle kötü netice

almamamız gerekiyor. Puan farkı açılırsa kötü olur. Ben çok umutluyum. Hepimiz çok iyi hazırlanıyoruz. İstediğimiz skoru alıp evimize mutlu olarak dönmek istiyoruz. Tek sıkıntımız Trabzonspor maçında son dakikada yediğimiz goldü. Bunun üzüntüsünü ister istemez yaşıyoruz. Kazansaydık, zirveye çıkabilecektik. Ama biz her türlü şartta çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gol yememeye çalışacağız. Şampiyonluk sözünü erken söylememek lazım. Sonra Sivasspor gibi oluruz. Adayız ama böyle erken söylendiği zaman mutlaka

ters giden bir şeyler olabiliyor" dedi.

"KADIKÖY'ÜN KÖTÜ ZEMİNİ ETKİLİYOR"

Ali Tandoğan, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın zeminiyle ilgili soruya ise, "Kötü zeminde oynamak onları nasıl etkiliyorsa, bizi de etkiliyor. Bireysel yeteneklere sahip futbolcuların olduğunu, o yüzden takımı etkilediğini söylüyorlar. Bizde de böyle futbolcular var. Dolayısıyla bizi de etkiliyor. Futbol oynamak için sahaya çıkıyoruz. İyi sahalarda biz daha iyi futbol oynuyoruz. Zeminin kötü olması mutlaka bizi de olumsuz yönde etkileyecek" cevabını verdi.

"BAHİSİN İÇİNDE FUTBOLCUNUN OLMAMASI DAHA MANTIKLI"

Futbolda bahis skandalında futbolcuların adının geçmesinin hatırlatılması üzerine Ali Tandoğan, "Bu konuyla ilgili olarak ne kadar doğru ve yanlış bilemeyiz. Bu yargıya intikal etmiştir ve bizim için çok fazla söyleyecek bir şey olmaz. Ama bu işin içinde bulunmamaları daha çok mantıklı. Futbolcu işini yapmalı" şeklinde konuştu.

Bursaspor'un Rumen futbolcusu Krita ise Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, "Bizim için çok önemli bir maç olacak. Kupada moralimiz bozuldu ama önümüzde uzun bir lig var. Bu bizim için daha önemli. Amacımız, Fenerbahçe maçında 3 puanı alabilmek" dedi.

Şampiyon oluruz, diyebiliyor musunuz? sorusuna ise Krita, "Daha çok erken. Önümüzde çok maç var. Her şey olabilir. Ülkeme gittiğimde 'Şampiyon olmanızı temenni ediyoruz' diyorlar. Herkes şampiyon olmamızı istiyor, tabi ki biz de istiyoruz" cevabını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 17:20:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 20:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?